For å klare å lage festival er vi hvert år avhengige av flotte frivillige, og vi trenger fortsatt flere for å kunne skape Granittrock2018 i september. Meld deg inn her og bli en del av Granittrockteamet!

Påmeldingsskjema for frivillige

Granittrock er en ideell organisasjon drevet på frivillig basis, og er derfor helt avhengig av fantastiske frivillige for å ha mulighet til å arrangere gratis konserter for musikkinteresserte i alle aldere.

Det som gjør det mulig å i det hele tatt arrangere noe som Granittrock er alle de menneskene som hvert år tar seg tid til å jobbe frivillig med alt fra planlegging til opprydning. For å kunne fortsette å arrangere er vi derfor avhengige av at det hvert år er flotte frivillige som hjelper til med gjennomføringen av konsertene, både foran og bak scenen.

I år som tidligere år søker vi derfor flotte folk til å hjelpe oss helga 6. til 9. september på Grorud i Oslo til å hjelpe oss med alt fra innslipp til vertskap, rigging og trivsel. Det finnes en oppgave som passer for alle, og vi håper akkurat du melder deg på via linken under!

Meld deg som frivillig her og bli med på å gjøre årets Granittrock til det beste hittil!