GRANITTROCK ER EN GRATIS, RUSFRI FESTIVAL SOM ER ÅPEN FOR ALLE. GRANITTROCK FESTIVALEN 2022 ARRANGERES 28 OG 29 MAI, FRA 16:00 LØRDAG 28.05 OG 12:00 SØNDAG 29.05

Portene til festivalområdet åpner kl 16:00 lørdag og kl:12:00 søndag. Konsertene slutter kl 23:00 på lørdag og 16:00 på søndag.

Det komplette programmet vil etter planen være klart i mai. Et par uker før festivalen vil vi legge ut nøyaktige spilletider for alle artister.

Kollektivtransport

Benytter du kollektivt så har du flere ulike alternativer. T-bane Linje 5 tar deg til Grorud T-banestasjon. Du kan også ta bussrutene 31, 63, 66, 79 til Grorud T i tillegg til noen av de grønne distriktsbussene.

Fra Grorud Bussterminal og Grorud T-Banestasjon er det ca 400 meter til festivalområdet. Gå ned Grorudveien i retning av Grorud Flerbrukshus og inngangen til festivalområdet.

Se ruter.no for detaljer

Parkering i arenaområdet er kun mulig for biler med spesiell tillatelse fra festivalen.

Biler med handicaptillatelse gis parkering så langt plassen tillater.

Taxi kan kjøre til Grorud Flerbrukshus for å slippe av reisende, men ikke parkere. Motorsykkel gis parkering så langt plassen tillater.

Granittrock har ikke aldersgrense, men vi anbefaler at de minste ikke kommer uten følge av enten eldre søsken eller foresatte. Granittrock er en rusfri festival, vi servere ikke alkohol. Det er heller ikke lov å ta med alkohol på området.

Granittrock er en gratis, rusfri musikkfestival. Det betyr at du ikke trenger billett for å få mulighet til å oppleve gode konserter på Groruddalens største årlige happening.

Frivilligpåmeldingen til Granittrock 2022 er åpen!

Vi trenger frivillige til festivalen. Har du lyst til å bidra til at Granittrock blir enda bedre enn i fjor? Klikk på knappen under og send oss en søknad for å bli frivillig på Granittrock 2022.


Meld deg på nå!

Det finnes flere salgssteder for mat og drikke på festivalområdet. Her er det mulig å benytte både Vipps og kontanter. Nærmeste mini-bank er på Grorud Senter.

Publikumssikkerhet er svært viktig for festivalen. Festivalen har derfor et stort team av egne festivalsverter som skal ta vare på deg. Disse vil bære gule vester. Politi vil også være tilstede på området. Vær oppmerksom på at det kan oppstå stort press foran scenen. Husk vi er en familiefestival og det vil være mange barn og unge tilstede.

Stagediving og crowdsurfing er ikke tillatt.

Vesker og ryggsekker vil bli undersøkt ved inngangen, og forbudte gjenstander blir oppbevart.
Følgende ting er ikke tillatt å ta med inn på festivalområdet:
• Flasker og termoser med innhold
• Hunder og andre kjæledyr
• Paraplyer
• Kniver og andre skarpe/farlige gjenstander
• Profesjonelt foto-, video- og lydopptaksutstyr. (De som skal ta profesjonelle bilder skal akkrediteres som Presse)
• Sykler (kan parkeres på eget ansvar ved inngangen til området)
• Andre gjenstander som av åpenbare grunner ikke kan medbringes på området vil også bli nektet innført. Bruk sunn fornuft.

Sikten er god, men det kan være noe utfordrende for fysisk funksjonshemmede å bevege seg rundt på festivalområdet. Vi anbefaler derfor rullestolbrukere å ha med seg ledsager. Kommunalt ledsagerbevis godtas. Det finnes toalett for funksjonshemmede på festivalområdet. Biler merket med handikap skilt vurderes sluppet gjennom til parkeringsplassen.

For spørsmål kontakt oss: kontakt(@)granittrock.no

På festivalområdet er det også en sanitetsgruppe som består av kvalifisert helsepersonell fra Norsk Folkehjelp. Sanitetsgruppa hjelper til ved både småskader og akutt førstehjelp, samt at de koordinerer med offentlig akutttjeneste ved behov.

Groruddøler er glad i et rent og pent nærmiljø. Vi ber derfor alle hjelpe oss med å ta vare på marka, slik at området er like fint etter som før festivalen. Kast søppel i posene som er satt ut på festivalområdet.

Når du går på festival medfører dette støy og vi anbefaler at du tar med deg utstyr for å beskytte hørselen. Har du med deg mindre barn på Granittrock anbefaler vi på det sterkeste å beskytte dem med hørselsvern.