KENNETH ENGEBRETSEN er en rapper fra Stovner med skråblikket på samfunnet. Han legger ingenting imellom og taler som oftest for de svakeste i samfunnets, og rapper om urettferdighet i den norske velferdsstaten.

KENNETH ENGEBRETSEN er en rapper fra Stovner med skråblikket på samfunnet. Han legger ingenting imellom og taler som oftest for de svakeste i samfunnets, og rapper om urettferdighet i den norske velferdsstaten. Det ryktes at artister som Linda Vidala, Hkeem, Nalband og Jonas Banyoub har blitt inspirert av mannen som roper med STORE BOKSTAVER:

Etter å ha vært en kjent stemme i rappermiljøet i Groruddalen i en årrekke albumdebuterte Kenneth med Sønn av Kjell i 2017 til gode kritikker. Kenneth roper med store bokstaver mens han rapper, men det kommer rett fra levra og rett fra hjertet. I 2011 ble han en snakkis da han slapp den ikoniske videoen til “For Groruddalen” og har siden den gang samarbeidet med de fleste norske rappere, gjort legendariske freestyles på National Rap Show og gitt ut en rekke singler og musikkvideoer. I år står han naturlig nok på hovedscenen på Granittrock og lager show for hele Dalen.

Foto: Anders Lindholm