NYHETER

Urban Circus

Urban Circus er et moderne norsk sirkuskompani som kommer til oss med mange gøye tips og triks i ermene. Med akrobatikk, stunt, dans og spesial effekter har de skapt et magisk show med noen av Norges beste sirkusutøvere.

LES MER

Eyez Low Records

Eyez Low Records er et indie plateselskap som ble startet av Fiix i 2012. Sammen med Big G har de laget musikk hver for seg og sammen i duoen 88. Med røtter i Kongo og Frankrike har de skapt et unikt uttrykk som blant annet har gitt dem spillejobber på Rockefeller og John Dee.

LES MER

Vibey North

Vibey North er et indierockband fra Oslo som startet i 2017. Bandet består av Jesper Fosdahl på gitar og vokal, Mathilde Degland på trommer, Torkel Skaug på bass og Erik Richard Skovli på gitar.

LES MER

1900-kullet

1900-Kullet er et nytt norsk pop-punk band fra Oslo øst. Bandet er inspirert av amerikansk pop-punk og alternativ rock og har kombinert dette med hardtslående norske tekster. Fra bandets oppstart i 2017 har de spilt konserter på diverse scener rundt om i Oslo. Våren 2018 deltok 1900-kullet på Emergenza-festivalen der de rocket publikum helt frem til finalen på Rockefeller, etter to suverene konserter på John Dee.

LES MER

Jonas Benyoub

Jonas Benyoub er en ung artist i Oslo og er godt kjent i hiphop-scenen. Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. En flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats.

LES MER

Eddy x Zino

Eddy & Zino er et tvillingpar som ble født i England for 16 år siden, og har flyttet med sin Gambiske mor mellom Norge og Storbritannia siden de var små. De startet i det små på Furuset Bibliotek og nå har tvillingene signert med Sony Music, og 16. mars kom debutsingelen «Fortjener Mye Mere». «Eddy & Zino kommer på som en siste energiutblåsning. Det er fest på scenen, rett og slett.», skrev Aftenposten.

LES MER

Espen A

Espen A er Oslo basert band som spiller sjangerløse, selvskrevne norske sanger. Musikken deres er gjerne full av tvister, humor og ordspill, og når de spiller live liker de å ta deg gjennom en følelses Berg og dalbane, som etterlater deg med forvirring, kanskje en liten tåre og forhåpentligvis a whole lotta love and happiness.

LES MER

Philip Emilio

Philip Emilio har vært med på å forme en ny era av norsk urban musikk. Oslo-gutten Philip Emilio er kjent for sin melodiøse tilnærming til urban musikk, og kombinerer historier fra eget liv med rap, pop, gospel og r’n’b. Han er tidligere kjent fra «Følsom» med Vinz og Unge Ferrari og «VII TO» med Astrid S, og har hittil i år allerede sluppet både «Nummen» og sommerhit’en «Ingen av dine venner». Det blir fort høy stemning og gode vibes her, og vi ønsker alle velkommen!

LES MER

Hayeminol

HayeMinol består av 4 Oslo-gutter i tidlig tenårene som liker en stor basstromme og en godt mekka fuzzpedal. Med føttene godt plantet i punk- og rocksjangeren skriver og fremfører de egne låter.

LES MER

Whales and This Lake

Den karismatiske Oslo-baserte trioen “Whales & This Lake” består av Hans Olav Settem, Max Peder Brekke og Anders Søvik Hjelden. Med debutsingelen “Sahara Blind” ble de umiddelbart plukket opp av NRK P3, kåret til Ukas Urørt og høstet gode anmeldelser fra musikkbloggere verden over.

LES MER

Halcyon Days

Halcyon Days fra Oslo spiller Melodisk Metal/Hardcore. Siden 2012 har de gitt ut to EP’er og debutplaten “ELEVATE” som kom i 2014 ble godt mottatt og spilt mye på radio. Bandet ble kåret til ett av landets mest lovende nye band for 2015 av P3 Pyro samme år.

LES MER

Sivert Sivertsen

Sivert Sivertsen er en ung norsk musiker og låtskriver, født og oppvokst i Oslo. Sivert synger og spiller gitarbasert popmusikk med jazz/soul-influerte akkordprogresjoner, og skriver låter med tydelig preg av den moderne, organiske popmusikken.

LES MER

Sløtface

2017 var allerede et stort år for stavangerbandet Sløtface allerede før deres nye album “Try Not To Freak Out” ble sluppet i september. Sløtface har fått massiv oppmerksomhet i utlandet, med over 6000 spillinger på internasjonale radiokanaler, inkludert ukentlige spillinger fra Annie Mac, Huw Stephens og Phil Taggart på BBC Radio 1 og listing på triple j i Australia. Bandet har blitt hedret av musikksteder og aviser som The Guardian, The Fader, Billboard, NME, Noisey, Rocksound, Paste Magazine, CLASH og Consequence of Sound. Vokalist Haley Shea ble dessuten nevnt som en av de kuleste rockeartistene i verden av musikkmagasinget Kerrang!, akkurat nå.

LES MER

Foto: Julia Håkonson

Yomi

Man kan si at 16-år gamle YOMI var født til å stå på en scene. Unggutten fra Stovner startet sin hiphop-karriere på barneskolen gjennom hiphop101, det samme kollektivet Ezzari har sitt utsprang fra, og har allerede lang erfaring med å skrive sin egen musikk og framføre den på alt fra fritidsklubber til Parkteateret til nå, Granittrock.

LES MER

Foto: Anders Lindholm

KENNETH ENGEBRETSEN

KENNETH ENGEBRETSEN er en rapper fra Stovner med skråblikket på samfunnet. Han legger ingenting imellom og taler som oftest for de svakeste i samfunnets, og rapper om urettferdighet i den norske velferdsstaten.

LES MER

Jaa9 & OnklP

Hip-hop gruppa Jaa9 (Johnny Silseth) & OnklP (Pål Tøien) stammer fra Lillehammer og rap-kollektivet ”Dirty Oppland”. Tidlig på 2000-tallet lagde hip-hop kollektivet en demo som de sendte til Tungtvann. Tilbakemeldingen de fikk var at de var to stykker som skilte seg ut : nemlig Jaa9 og OnklP. I 2002 gjestet duoen låta ”Stikk av scena” på Tungtvann sin ”Påfyll EP”. I 2005 vant gutta alarmprisen i kategorien hiphop/rap for albumet Sjåre Brymæ.

LES MER

Dumdum Boys

De har spilt for utsolgte festivaler og konserthus i hele år og er kanskje det aller største Norske rockebandet gjennom tidene. Nå kommer rockeveteranene i Dumdum Boys til Granittrock og tar med seg store hits fra tre tiår - og noen helt nye låter!

LES MER

Støtt oss med din grasrotandel

Visste du at kan bli med på dugnaden som gjør det mulig å arrangere Granittrock? Du kan gi din grasrotandel til granittrock i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 988834688" til 2020.

LES MER