NYHETER

Pom Poko

I februar 2019 ga Pom Poko ut debutalbumet «Birthday». Bandet er kjent for sine unike liveopptredener, og har høstet jubel fra både norske og internasjonale anmeldere. Denne våren har Pom Poko vært på turné både i inn- og utland. 

LES MER

Paria

Paria er en soloartist, sanger og låtskriver som er mest kjent for sin debutsingel "91" som havnet på BBC York og brakte henne til Urørt finalen samme år.. I februar 2019 slapp hun sin debut-EP “Popsicle”, med låter som alle er skrevet, produsert og mikset av artisten selv.

LES MER

B Young

Londonbaserte B Young er av de mest lovende rapperne fra England. Før han debuterte som rapper jobbet han i en årrekke med å arrangere lyd for andre, og samtidig fant han sin helt egen melodiøse stil.

LES MER

The Stookers

The Stookers ble dannet i 2007 - nøyaktig 30 år etter punken så dagens lys. Det er nettopp dette året - 1977 - som er viktig for bandet. The Stookers covrer låter fra band som enten startet eller hadde sin storhetstid i og rundt dette året. Listen er lang som en sommerdag, og full av gull. Ramones, Sex Pistols, Iggy and the Stooges, Motörhead og Dead Kennedys er blant bandene som er covret. The Stookers har også børstet støv av klassikere fra Toy Dolls, Sham 69, Cock Sparrer, Dead Boys, Vibrators, Discharge, GG Allin, Johnny Thunders, Misfits og The Damned.

LES MER

Samsaya

Samsaya har bestandig høstet gode kritikker for sine energiske opptredener, og Musikknyheter omtalte henne som “et fyrverkeri av en artist”.

LES MER

Turbonegro

For 30 år siden skjedde det noe fantastisk, på Nesodden så Turbonegro dagens lys (eller skal vi si mørke). Siden den gang har bandet blitt oppløst og gjort et forrykende comeback. Turbonegro har blitt et av norsk rocks mest etablerte navn både her hjemme og internasjonalt.

LES MER

Maja

Maja Neraas er sanger og låtskriver med lang erfaring fra forskjellige band, både som solist og korist. Hun har sunget i band siden hun var 13 år, og har siden da vært aktiv musiker. De senere årene har hun gitt ut egen poprock med norske tekster.

LES MER

Isah + Dutty Dior

Både Isah og Dutty Dior er blitt kjente navn denne vinteren etter suksesslåta “HALLO”. Det skulle bare mangle; bare på Spotify er låten streamet mer enn to millioner ganger. Nå har begge spennende prosjekter gående på hver sin kant - og vi ser fram til høsten med debutalbum fra begge gutta.

LES MER

Jireel

Selv om Jireel bare er 19 år gammel, regnes han som en av Sverige mest spennende og up-and-coming artister. På få år har han turnert i hele Sverige, gitt ut en rekke kritikerroste låter og mottatt både priser og nominasjoner for sin musikk.

LES MER