Sivert Sivertsen er en ung norsk musiker og låtskriver, født og oppvokst i Oslo. Sivert synger og spiller gitarbasert popmusikk med jazz/soul-influerte akkordprogresjoner, og skriver låter med tydelig preg av den moderne, organiske popmusikken.

Han ga ut sin første singel, “Thinking About” da han var kun 11 år. Sangen ble spilt inn med hans daværende band Game Over, og ble spilt på NRK P1 Østlandssendingen. Senere var Sivert med på en rekke små og store TV-serier og teateroppsetninger, blant annet “Erobreren” og “Side om side” på NRK, og storsatsningen “Postkort fra Lillebjørn” på Oslo Nye Teater.

Tross sin unge alder har Sivert gjort en rekke live-opptredener i Oslo-området, blant annet på Rockefeller, John Dee, Sentrum Scene, Rådhuset, Sentralen og Chateau Neuf. Han har delt scene med artister som Samsaya, Eva Weel Skram, Henning Kvitnes, Ung Pike Forsvunnet, Sol Heilo og Jørn Hoel. I 2016 var han en av flere gjesteartister på Unni Wilhelmsens jubileumskonsert på Rockefeller. Der fremførte han debutsingelen “Happily Ever After” akustisk.

Sivert Sivertsen tar med seg et toppet backing-band på 4 personer til Granittrock og gjenskaper det vel-arrangerte lydbildet man kjenner igjen fra studioproduksjonene.